KOSTNADSFRITT WEBINAR

Vad är
Neurofeedback?

Varför optimera min hjärna? Det finns lika många orsaker som det finns människor. På detta webinar förklarar vi mer om vad Neurofeedback är och hur det kan hjälpa människor i sin vardag. Med Neurofeedback kan du stärka hjärnans förmåga att anpassa sig till händelser och påfrestningar i vårt dagliga liv. Ett bättre mående helt enkelt. 

För att medverka registrerar du dig nedan och fyller i dina kontaktuppgifter. Du får en länk skickat till din e-post när det är dags!

DATUM 2023:

23 mars
30 mars (in English)
20 april
25 maj
15 juni

TID:

19:00-20:30

HOST:

Ulrika Gustafsson
Framnäsgruppen

Vad kan Neurofeedback göra för mig?

En hjärna i balans

När vi har en hjärna i balans som arbetar optimalt mår vi bättre och kroppens självreglerande funktioner kommer i gång. Neurofeedback skapar lugn och därmed ökad affektreglering och mentalt stark.

Neurofeedback tränar hjärnan

Neurofeedback kan träna både prestanda, tålighet och välmående hos hjärnan.
Det gör vi genom att ge hjärnan en spegelbild av sin egen aktivitet.

Självreglering

Det vi tränar är hjärnans självreglering och därmed ökar hjärnans egen flexibilitet. Det vill säga anpassningsförmåga, styrka och uthållighet.

Du vinner

Du får förbättrad fokus och uppmärksamhet, mer alert, ökad mental klarhet och kreativitet, ökad energi och motivation, förbättrat minne, bättre tålamod, närvaro, känsloreglering och djupare meditations tillstånd!

Vad får jag lära mig?

När otålighet kickar in, när det känns som att saker inte händer tillräckligt snabbt, då du känner suget efter att hitta något som fungerar bättre för dig.
Är du redo att skapa dig bättre förutsättningar?

  • Under webinariet kommer du att lära dig vad Neurofeedback är och vad som händer när du tränar med Neurofeedback.

  • Hur du effektivt och enkelt kan bygga dig hjärnstark.

  • Vi kommer ge dig all information du behöver för att medvetet jobba dig till en hjärna i balans med Neurofeedback.

“Jag sover nu hela nätter efter träning med neurofeedback. Förut var jag tvungen att gå upp flera gånger per natt”

“Jag upplever ett större lugn även i pressade situationer och att jag inte får samma stresspåslag"

“Jag har fått tillbaka känsel i mitt ben efter trafikrelaterad nervskada"

Registrera dig idag!

Fyll i namn och e-post för att säkra din plats. Vi skickar en länk till webinariet när det är dags!

Gunilla Radu

Gunilla är ansvarig för våra utbildningar som vi håller i Nordic Center of Neurofeedback. Utöver det är det Gunilla ni möter på vår klinik i Malmö. Hon är legitimerad lärare i idrott och hälsa och kommer från skolans värld. Grundare till Nordic Center of Neurofeedback AB. Förutom att vara neurofeedbackterapeut har Gunilla den internationella licensen OMC och var den som tog Othmers metod till Sverige. 

Eliisa Lönnborg

Eliisa är i grunden personalvetare och har bland annat arbetat som rektor och chef för ett utbildningsföretag. Är utbildad inom psykologi och pedagogik, samtalsterapi via psykosyntesteorin och har en rektorsutbildning. Hon är utbildad coach, meditations- och mindfulnesslärare. Studerar existensiella samtal via Södertörnshögskola.

Annika Backman

Annika är förutom Neurofeedbackterapeut även klinikansvarig för kliniken i Stockholm. Annika har tidigare arbetat 20 år med personer med beroendeproblematik och varit verksamhetschef/VD för ett par boenden med olika inriktningar. Är i grunden undersköterska inom psykiatri med neuropsykiatrikompetens 

Ulrika Gustafsson

Ulrika har en bakgrund inom missbruk- och beroendebehandling. Bland annat som familjehem och som tf föreståndare och verksamhetschef på HVB. Idag driver Ulrika Framnäsgruppen Neurofeedback. Förutom att leda och utveckla verksamheten föreläser och utbildar Ulrika om Neurofeedback. Det är henne ni möter på våra webinar.