kungsgatan

Neurofeedback klinik på Kungsgatan!

Nu växer vi ur lokalerna! Tack vare den höga efterfrågan för Neurofeedback har vi sett ett stort behov av att utöka antalet behandlingsrum och flyttar därmed till en större lokal. Lokalen är belägen på Kungsgatan 37 (Stockholm), som kommer vara en renodlad Neurofeedback klinik under Framnäsgruppens verksamhet. Vi beräknar att vara igång vecka 40 och klienter kommer då ha möjlighet att boka in sig igen. Fram tills dess tackar vi för tålamod och förståelse.

Håll gärna utkik för nya tider på hemsidan inför vecka 40!

DELA

Inlägg

Gunilla Radu

Gunilla är ansvarig för våra utbildningar som vi håller i Nordic Center of Neurofeedback. Utöver det är det Gunilla ni möter på vår klinik i Malmö. Hon är legitimerad lärare i idrott och hälsa och kommer från skolans värld. Grundare till Nordic Center of Neurofeedback AB. Förutom att vara neurofeedbackterapeut har Gunilla den internationella licensen OMC och var den som tog Othmers metod till Sverige. 

Eliisa Lönnborg

Eliisa är i grunden personalvetare och har bland annat arbetat som rektor och chef för ett utbildningsföretag. Är utbildad inom psykologi och pedagogik, samtalsterapi via psykosyntesteorin och har en rektorsutbildning. Hon är utbildad coach, meditations- och mindfulnesslärare. Studerar existensiella samtal via Södertörnshögskola.

Annika Backman

Annika är förutom Neurofeedbackterapeut även klinikansvarig för kliniken i Stockholm. Annika har tidigare arbetat 20 år med personer med beroendeproblematik och varit verksamhetschef/VD för ett par boenden med olika inriktningar. Är i grunden undersköterska inom psykiatri med neuropsykiatrikompetens 

Ulrika Gustafsson

Ulrika har en bakgrund inom missbruk- och beroendebehandling. Bland annat som familjehem och som tf föreståndare och verksamhetschef på HVB. Idag driver Ulrika Framnäsgruppen Neurofeedback. Förutom att leda och utveckla verksamheten föreläser och utbildar Ulrika om Neurofeedback. Det är henne ni möter på våra webinar.