Kontakta oss

ADRESS:

Stockholm
Kungsgatan 37

ÖPPETTIDER:

Mån: 13.00 – 21.00
Tis: 13.00 – 21.00
Ons: 13.00 – 21.00
Tors: 13.00 – 21.00
Fre: 13.00 – 20.00
Lör: 10.30 – 18.00
Sön: 10.30 – 18.00

KONTAKT:

Mail
nfb@framnasgruppen.se

Telefon:
08-7552680

Anmälan till webinar: 
seminarium@framnasgruppen.se

Kontakta våra terapeuter

Certifierad Neurofeedbackterapeut

Kontakt:

Mail: annika.backman@framnasgruppen.se

Beatrice Illanes

Certifierad Neurofeedbackterapeut

Kontakt:

Mail: beatrice.illanes@framnasgruppen.se

Annika Backman

Annika är förutom Neurofeedbackterapeut även klinikansvarig för kliniken i Stockholm. Annika har tidigare arbetat 20 år med personer med beroendeproblematik och varit verksamhetschef/VD för ett par boenden med olika inriktningar. Är i grunden undersköterska inom psykiatri med neuropsykiatrikompetens 

Gunilla Radu

Gunilla är ansvarig för våra utbildningar som vi håller i Nordic Center of Neurofeedback. Utöver det är det Gunilla ni möter på vår klinik i Malmö. Hon är legitimerad lärare i idrott och hälsa och kommer från skolans värld. Grundare till Nordic Center of Neurofeedback AB. Förutom att vara neurofeedbackterapeut har Gunilla den internationella licensen OMC och var den som tog Othmers metod till Sverige. 

Eliisa Lönnborg

Eliisa är i grunden personalvetare och har bland annat arbetat som rektor och chef för ett utbildningsföretag. Är utbildad inom psykologi och pedagogik, samtalsterapi via psykosyntesteorin och har en rektorsutbildning. Hon är utbildad coach, meditations- och mindfulnesslärare. Studerar existensiella samtal via Södertörnshögskola.

Ulrika Gustafsson

Ulrika har en bakgrund inom missbruk- och beroendebehandling. Bland annat som familjehem och som tf föreståndare och verksamhetschef på HVB. Idag driver Ulrika Framnäsgruppen Neurofeedback. Förutom att leda och utveckla verksamheten föreläser och utbildar Ulrika om Neurofeedback. Det är henne ni möter på våra webinar.